Audi viser RS-udgave af e-tron GT prototype

Audi RS e-tron GT prototype har teknologi som en Formel E racerbil. Derfor har Audi Sport givet Formel E racerkører Lucas di Grassi nøglerne til en RS e-tron GT prototype og bedt om hans feedback. Det er der kommet nogle begejstrede videoer ud af:

Interview med Lucas di Grassi om RS e-tron GT (05:20)
Lucas di Grassi forklarer om RS e-tron GT, mens han kører på offentlig vej (03:01)
Lucas di Grassi tester acceleration på lukket område (03.29)
Teknisk projektleder forklarer om detaljer ved RS e-tron GT (04.35)

Se flere billeder, video og animationer af Audi RS e-tron GT prototype

Lucas di Grassi er professionel hele vejen igennem – både ved rattet og uden for racerbanen. Den indfødte brasilianer, der nu bor i Monaco, har kørt for Audi siden 2012. I 2014 vandt han det første løb i det dengang nylancerede Formel E, og i 2016/2017 fulgte han op med at vinde serien med Audi Sport ABT Schaeffler. 32 gange har Lucas di Grassi stået på podiet for Audi i de sidste seks år, hvilket gør ham til den mest succesrige kører i den elektriske racerserie.

Men den professionelle racerkørers tankegang går langt ud over motorsport. Lucas di Grassi er en international FN-ambassadør for ren luft, så teknologisk innovation og bæredygtig klimabeskyttelse er for ham en naturlig sammenkobling. Teknologientusiasten fra Monaco har derfor en stærk interesse i Audis næste elbilsprojekt, e-tron GT.

Audi Sport har også samlet Lucas di Grassi og tre e-tron GT udviklere til en snak om bilen i Neuburg ved Audis Competence Center Motorsport.

De tre udviklere er: Dennis Schmitz fra Audi, Jaan-Mattes Reiling fra Audi Sport GmbH og Christian Schröder fra udviklingspartneren PSW, der er et Audi datterselskab. Og for dem er det sandhedens øjeblik: Har den produktionsbaserede RS e-tron GT efter førerens vurdering nået de mål, som udviklerne forfulgte?

Læs Lucas di Grassi og udviklernes snak om Audi RS etron GT prototype + 5 statements om bilen fra Julius Seebach, Managing Director hos Audi Sport GMBH


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk