Audi e-tron GT kan nu pre-bookes

Audi Danmark har netop åbnet for pre-booking af den sportslige og 100% elektriske Audi e-tron GT, der er en ægte Gran Turismo med sit smukke design og den kraftfulde elektriske drivlinje. Den endelige model præsenteres i en serieproduktionsklar udgave i starten af 2021, og de første danske ejere forventes at kunne sætte sig bag rattet i løbet af sommeren.

Audi e-tron GT blev vist første gang som konceptbil på Los Angeles Auto Show i efteråret 2018, og sidst er en prototype af RS-udgaven fra Audi Sport – Audi RS e-tron GT prototype – blevet vist iført camouflage i starten af november. Teknikken i Audi e-tron GT kommer fra J1-Performance Platform og er udviklet i samarbejde med Porsche, men e-tron GT’s design og karakter er samtidig umiskendeligt Audi. Da de serieproduktionsklar versioner af både Audi e-tron GT og Audi RS e-tron GT først præsenteres i starten af 2021, er der endnu ikke specifikationer på de to modeller.

Pre-booking
Audi Danmark åbner nu for pre-booking af Audi e-tron GT, så man kan sikre sig en plads på produktionsbåndet og få leveret sin Audi e-tron GT som én af de første. Det er ikke muligt at pre-booke RS-versionen. Pre-bookingen foregår på www.audi.dk/gtprebook, hvor man indtaster sine kontaktoplysninger og betaler 20.000 kr. i depositum. Man kan til enhver tid annullere sin pre-booking, hvorved pengene returneres. 

Links
Pre-booking
Audi e-tron GT produktion og e-sound
Audi e-tron GT concept, fra da den blev præsenteret i 2018
Audi RS e-tron GT prototype

Flere end 20 rent elektriske modeller frem til 2025
Med verdenspremieren på den eldrevne SUV Audi e-tron i september 2018 startede mærket med de fire ringe sin elbilsoffensiv. Frem mod 2025 vil Audi tilbyde mere end 20 modeller med en rent elektrisk drivlinje på de vigtigste markeder verden over, og ca. 40 % af koncernens salg vil udgøres af elektrificerede modeller. Porteføljen omfatter SUV’erne e-tron og e-tron Sportback, i starten af 2021 præsenteres Q4 e-tron og e-tron GT, og derudover vil der komme en række modeller med klassisk karrosseriform som Avant og Sportback. Udbuddet kommer til at omfatte alle relevante markedssegmenter fra den kompakte klasse til luksusklassen.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk